Zapraszam jutro:)
Subskrybuj:
Komentarze do posta
(
Atom
)
Kornik w kuchni to blog, który powstał z pasji do gotowania i fotografowania. W tym miejscu chcę Cię zainspirować i pokazać, że jedzenie bez mięsa nie musi być nudne, wręcz przeciwnie!
śliczne zdjęcie :) ciekawe co tam jutro przyrządzisz ;)
OdpowiedzUsuńNie ma to jak truskawki :)
OdpowiedzUsuńgłodomorku, coś dobrego:)
OdpowiedzUsuńMajanko, zgadzam się z Tobą i cieszę się, że wreszcie są:)
Z koleżanką w pracy ostatnio rozmawiałyśmy, że obecne truskawki już nie są takie słodkie jak kiedyś. Też tak uważacie?
OdpowiedzUsuńpozdrawiam
Oczko, coś w tym jest, czasem też trafią się takie, że i w smaku są mało "słoneczne", "truskawkowe". i jeśli o konsystencję chodzi to podobnie, niektóre truskawki są tak wodniste, że po zmiksowani zamiast gęstego musu robi się zupa.
OdpowiedzUsuńo taaak, ja to je wcinam prosto z krzaka :D
OdpowiedzUsuńZu, kto ma krzaka ten może prosto z niego wcinać:D zazdroszczę!
OdpowiedzUsuń