tag:blogger.com,1999:blog-888501733140403628.post9159681034704052260..comments2024-01-14T12:56:11.782+01:00Comments on Kornik w kuchni: Domowy ketchupkornikhttp://www.blogger.com/profile/08055435432125932129noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-888501733140403628.post-45145674412914307572015-08-26T08:59:55.832+02:002015-08-26T08:59:55.832+02:00Anonimie, ja zawsze myję i piekę w piekarniku prze...Anonimie, ja zawsze myję i piekę w piekarniku przez 10 minut w temp 135 stopni słoiki przed wlaniem w nie czegokolwiek. tak też działam przy ketchupie i nic nigdy mi się nie zepsuło. Imbir może być świeży, ale trochę mniej niż w proszku daj, bo jest dużo bardziej intensywnykornikhttps://www.blogger.com/profile/08055435432125932129noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-888501733140403628.post-56107074351868498602015-08-26T08:39:47.575+02:002015-08-26T08:39:47.575+02:00Czy można użyć świeżego imbiru? i czy na pewno nie...Czy można użyć świeżego imbiru? i czy na pewno nie pasteryzować?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-888501733140403628.post-79157280327471576812014-09-22T17:28:47.942+02:002014-09-22T17:28:47.942+02:00ILovrBake, dla mnie się nie umywa;)ILovrBake, dla mnie się nie umywa;)kornikhttps://www.blogger.com/profile/08055435432125932129noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-888501733140403628.post-30570291634865663142014-09-22T11:22:39.891+02:002014-09-22T11:22:39.891+02:00domowy jest lepszy ale heinz czasami wygrywa :)domowy jest lepszy ale heinz czasami wygrywa :)ILoveBake.plhttps://www.blogger.com/profile/09710395867137494934noreply@blogger.com