tag:blogger.com,1999:blog-888501733140403628.post737604672772364330..comments2024-01-14T12:56:11.782+01:00Comments on Kornik w kuchni: Ślimak ze szpinakiem i ricottąkornikhttp://www.blogger.com/profile/08055435432125932129noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-888501733140403628.post-62060294985585676222016-04-17T11:49:53.214+02:002016-04-17T11:49:53.214+02:00Ten rodzaj potrawy w oryginale nazywa się banica. ...Ten rodzaj potrawy w oryginale nazywa się banica. Wtedy nie stosuje się ciasta francuskiego tylko ciasto pita robione samemu. Ja żeby niczego nie sklejać używam włoskiej maszynki do makaronu. Pięknie wałkuje ciasto na waskie placki o dowolnej długości. Dobrze mieć jeszcze jedne ręce do pomocy by odbierały strasznie długą wstęgę wywałkowanego. ciastaJMhttps://www.blogger.com/profile/17336562660089755983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-888501733140403628.post-65756400036078505922016-03-09T22:21:52.982+01:002016-03-09T22:21:52.982+01:00Wygląda obłędnie i jakie pyszne składniki.Wygląda obłędnie i jakie pyszne składniki.Olkahttps://www.blogger.com/profile/02418334239971007261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-888501733140403628.post-62254434396200577852016-03-09T19:29:43.770+01:002016-03-09T19:29:43.770+01:00ależ smakowicie wygląda ten Twój wypiek! ależ smakowicie wygląda ten Twój wypiek! Asa_6niebohttps://www.blogger.com/profile/15305480546052156752noreply@blogger.com