tag:blogger.com,1999:blog-888501733140403628.post4703644046303130975..comments2024-01-14T12:56:11.782+01:00Comments on Kornik w kuchni: Chleb polnykornikhttp://www.blogger.com/profile/08055435432125932129noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-888501733140403628.post-19560694064393651662018-01-21T21:35:58.817+01:002018-01-21T21:35:58.817+01:00Nie, to nie błąd. Takie proporcje są podane w ksią...Nie, to nie błąd. Takie proporcje są podane w książce, i tak zazwyczaj jest, że dokarmiając zakwas jego część się wyrzuca. Oczywiście można dokarmić proporcjonalnie mniejszą ilością składników, ale jakie to będą wartości, trudno mi oszacować. kornikhttps://www.blogger.com/profile/08055435432125932129noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-888501733140403628.post-79215475573707808122018-01-18T19:01:18.208+01:002018-01-18T19:01:18.208+01:00Chlebek piekny.
Dlaczego jest 1000g zaczynu skoro...Chlebek piekny. <br />Dlaczego jest 1000g zaczynu skoro potrzebujemy tylko 360g?<br />Pomylka?<br />VickiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-888501733140403628.post-4969196572319092632016-04-19T16:11:35.765+02:002016-04-19T16:11:35.765+02:00Nie mogę oderwać o niego oczu ! Jest idealny :)Nie mogę oderwać o niego oczu ! Jest idealny :)u rudej na talerzuhttps://www.blogger.com/profile/14474911171101333079noreply@blogger.com